Julkisivuremontti nostaa kiinteistön arvoa

Laadukkaasti toteutettu julkisivuremontti päivittää kiinteistön ulkonäön lisäten asumisviihtyvyyttä sekä nostaen kiinteistön jälleenmyyntiarvoa. Me BKL Groupilla olemme kokeneita julkisivuremontoijia ja tiedämme, mikä on parasta kiinteistöllesi. Teemme laadukkaat ja aikaa kestävät julkisivuremontit yksityisille talonomistajille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Toimimme myös alihankkijoina rakennusliikkeille. Toiminta-alueemme kattaa Loimaan lisäksi Turun alueen, Uudenmaan sekä Pirkanmaan.

Puutaloille uusi ulkoverhous

Puutalot saavat uuden ilmeen ulkoverhoilun uusimisella. Teemme perinteiset ulkolaudoitukset sekä modernit erilaiset paneeliverhoilut. Ulkoverhoilun aikana voidaan talon väri myös mahdollisesti vaihtaa, jos viranomaisten tai naapureiden osalta ei synny esteitä uudelle värille. Toteutamme kaikki ulkoverhoukset ja julkisivuremontit aina parhaimpia tuotteita käyttäen ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Pyydä tarjous julkisivuremontista BKL Groupilta

Jos suunnitelmissasi on julkisivuremontti omalle kiinteistöllesi tai taloyhtiöllesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kohteestasi!

Suosittele meitä

BKL Group Oy
Kaarnatie 10
32210
LOIMAA
margus.bombul@bkl.fi

Remontin tarpeessa?

Kysy meiltä lisää tai pyydä heti tarjous jättämällä viesti yhteydenottolomakkeellamme. Vastaamme takaisin mahdollisimman pian.